10 Jahre Qualitätsgarantie
Kostenloser Versand in DE ab 100€

Kwaliteitsgarantie voor Nederland

Kwaliteitsgarantie voor QOOL® Boxen

Binnen onze uitgebreide duurzaamheidsaanpak moeten onze producten jarenlang meegaan. Wij zijn van de kwaliteit van onze producten overtuigd. Daarom hebben wij de QOOL kwaliteitsgarantie voor onze QOOL Boxen ontwikkeld.

Voor dit product, de QOOL Box, bestaat een verkopersgarantie (zie hieronder voor meer informatie en tips over de garantie).

Garantievoorwaarden:

Naast de bestaande wettelijke garantie geven wij, va-Q-tec AG, je 10 jaar garantie ('Garantieduur') dat deze QOOL Box isoleert. De garantietermijn begint op de datum van de factuur voor de aanschaf van de QOOL Box bij ons. De garantie geldt als je de QOOL Box rechtsreeks bij ons via onze webshop aan hebt geschaft en je in een land woont waar ten tijde van de betaling aanspraak op onze garantie
kan worden gemaakt. Deze landen zijn: Duitsland, Denemarken, Nederland, Zweden en Oostenrijk. Verder is voor de garantie vereist dat je

de QOOL Box bij ons als consument hebt aangeschaft, dat wil zeggen dat deze voornamelijk privé wordt gebruikt en niet voor commerciële doeleinden of voor een zelfstandig bedrijf kan worden toegepast.

de QOOL Box ook niet commercieel of voor zelfstandig bedrijf wordt gebruikt.

Als tijdens de garantietermijn de Box niet meer isoleert, dan garanderen wij dat wij naar onze eigen keuze binnen de garantie een van de volgende prestaties zullen leveren:

  • gratis reparatie van de QOOL Box of
  • gratis omwisselen van de QOOL Box tegen een gelijkwaardig artikel (resp. een vervangend model als de oorspronkelijke QOOL Box niet meer leverbaar is).

 

Neem voor garantieclaims contact op met:

va-Q-tec AG
QOOL
Reklamation
Alfred-Nobel Str. 33
97080 Würzburg
Duitsland
E-mail: [email protected]
Telefoon: +49 931 35942 - 1883

Garantieclaims zijn uitgesloten bij schade aan de QOOL Box door

  • verkeerd gebruik of ondeskundige behandeling
  • invloeden van buitenaf (steenslag, vonken, vuur enz.)
  • niet opvolgen van de veiligheidsaanwijzingen
  • niet opvolgen van de gebruiksaanwijzing
  • geweld (bijv. snijden, slaan, stoten, vallen)
  • eigenmachtige reparatiepogingen
  • normale slijtage

 

De garantietermijn wordt door een geaccepteerde garantieclaim niet verlengd, d.w.z. voor een binnen de garantie gerepareerde of omgewisselde QOOL Box begint de garantietermijn niet opnieuw. Om je garantieclaim in behandeling te kunnen nemen moet je ons binnen de garantietermijn informeren en op ons verzoek de garantieclaimlaten laten controleren door de QOOL Box zo snel mogelijk toe te zenden. Daarbij moet je erop letten tijdens transport veroorzaakte beschadigingen door een deugdelijke verpakking te voorkomen.

Om een garantieclaim in te dienen moet je op ons verzoek een kopie van de originele factuur ter beschikking stellen. We vragen er begrip voor, dat we de garantieclaim kunnen afwijzen, als je aan dit verzoek niet voldoet, omdat de kopie van de factuur voor de bepaling van de garantietermijn wordt gebruikt.

De garantieclaim wordt franco verwerkt. Eventuele door jou betaalde verzendkosten worden door ons vergoed. Wanneer het voor het verzenden nodig is de QOOL Box te demonteren, dan nemen wij de voor de demontage benodigde kosten voor onze rekening.

Tip:
Je rechten bij gebreken worden door deze garantievoorwaarden niet beperkt en kunnen door jou gratis worden opgevraagd. Eventuele bestaande wettelijke borgstellingen tegenover ons blijven door deze garantievoorwaarden onaangetast.